top of page

Adriana Lima Hakkındaki İlginç Gerçekler



Brezilya doğumlu model Adriana Francesca Lima, 16 yaşında modellik kariyerine devam etmek için New York'a taşındı. O zamandan beri dünyanın en büyük moda dergilerinin kapaklarını süsledi, sayısız yüksek moda podyumunda yürüdü.


Onu dünyanın en çok kazanan modellerinden biri olarak tanıyor olabilirsiniz, ancak aynı zamanda 2000 yılından beri sözleşmeli en uzun süre görev yapan Victoria's Secret'ın Meleklerinden biri olduğunu biliyor muydunuz? İşte bu super model hakkında daha önce belki de hiç duymadığınız bazı ilginç gerçekler:

1) Model olmak gibi bir hayali yoktu.

Evet, yanlış duymadınız! Adriana Lima model olmayı hiç ama hiç istemiyordu. Çocukken, fotoğrafının çekilmesinden nefret ederdi ve biri resmine baktığında ağlardı. Ancak Adriana 14 yaşındayken, bir arkadaşı, tek başına giremeyecek kadar gergin olduğu için, Ford'un “Brezilya'nın Süper Modeli” yarışmasına onunla girmesini istedi, Adriana da 15 yaşında bu yarışmayı kazandı ve aynı zamanda ikinci olduğu “Dünyanın Süper Modeli” yarışmasına katıldı. Bu, Adriana'nın hayatında bir dönüm noktası oldu ve O'nun modellik kariyerine başlamasını sağladı.


2) Evlenene kadar bakireydi ve muhafazakar biriydi!

Evet bunu da yanlış duymadınız! Adriana bir röportajında bunu itiraf etti ve 27 yaşında Marko Jaric ile evlenene kadar bakire olduğunu, evlilik dışı seksi sevmediğini hatta her Pazar günü kiliseye giderek dua ettiğini söyledi. Ha bu arada, çocukken en büyük hayalinin 'rahibe olmak' olduğunu da ekleyelim.


3) Victoria Secret gösterilerinden önce, resmen 'Ölüm Diyeti' yapıyor!

Ünlülerin büyük bir gösteri veya filmden önce istedikleri vücuda ulaşmak için aşırı diyet ve egzersiz planları yaptığını biliyoruz ama Adriana bu işi baya abartanlardan biri. Yıllık Victoria's Secret Fashion Show'dan dokuz gün önce Lima, katı yiyecekleri diyetinden çıkardığını ve sadece sıvı tükettiğini itiraf etti. Buna ek olarak, antrenmanlarını ikiye katladığını ve gösteriden on iki saat önce su bile tüketmediğini söyledi. Bu diyet ise, birçok kişi tarafından büyük eleştiri aldı ve kesinlikle önerilmediği söylendi.


4) İlk çocuğunu doğurmadan önce, hiç spor salonuna gitmemişti.

Bazı insanlar, güzelliğinin yanı sıra, iyi genlere sahip oldukları için gerçekten şanslılar. Adriana, ilk çocuğunun doğumundan önce spor salonuna hiç gitmediğini söyledi. Şimdi ise kişisel antrenörü Michael Olajide Jr ile haftada en az iki kez 90 dakikalık seanslarda boks yaparak aktif kalıyor.

5) Pirelli Takvimi'ndeki ilk ve tek hamile kadın!

2013 yılındaki Pirelli Takvimi'nde, hamile olarak poz veren Adriana, bu takvimde hamile olarak çekim yapılan ilk ve tek kişi olarak tarihe geçti.


6) 'Mavi Jeans' stokları bir anda tükendi!

2012 yılında ülkemizde 'Mavi Jeans' reklarında oynayan Adriana'nın, reklamda giydiği kıyafetler o kadar çok talep gördü ki, rekor satışla stoklar bir anda tükendi.


7) 'Dünyada en çok kazanan modelleri' listesinde 2.sırada.

Yıllık 8 milyon dolar (fazlası var, eksiği yok) kazanan Adriana Lima, dünyanın en çok kazanan 2.modeli.



0 comments
bottom of page