top of page

Beyonce Hakkındaki İlginç Gerçekler



Beyoncé Knowles-Carter, dünyanın en ünlü yıldızlarından biri, şarkıcılığın yanı sıra artık oyunculuklarıyla tanınan bir yıldız. 28 Grammy ödüllü bu yıldızın, muhtemelen en sıkı hayranları tarafından bile bilinmeyen hakkındaki ilginç gerçekleri sizler için derledik. İşte o gerçekler;


1) Grammy Ödülleri tarihinde en çok aday olan ve en çok ödül kazanan kadındır.

Toplam 79 adaylıktan, 28'ini kazandı ve 2021'de Beyoncé dokuz adaylığından dördünü kazanarak Alison Krauss'un 27 galibiyet rekorunu kırdı ve onu Grammy tarihinde en çok ödül alan kadın yaptı.


2) "Beyonce" annesinin kızlık soyadıdır.

Annesi "Tina Beyonce", soyadının devam etmesini her zaman çok istiyordu ve bu yüzden, O'na kızlık soyadı olan "Beyonce" adını verdi.


3) En sevdiği ve uğurlu sayısı "4" tür.

Beyoncé, kendi doğum günü (4 Eylül), kocasının doğum günü (4 Aralık), annesinin doğum günü (4 Ocak) ve evlilik yıl dönümü gibi hayatındaki birçok önemli tarihi temsil ettiği için bu sayının kendisi için özel olduğunu söyledi. Bu sayıyı o kadar çok seviyor ki, yüzük parmağına romen rakamlarıyla bu sayının dövmesini bile yaptırıyor.


4) Kuaför olan annesinin dükkanında şarkılar söylüyordu.

Bir kadın kuaförü olan annesi Tina Beyonce'nin dükkanında, gençlik yıllarında arkadaşlarıyla beraber sahne alıyor ve şarkılar söylüyordu.



5) Kendi parfüm markası olmasına rağmen, parfümlere alerjisi var.

Evet, doğru duydunuz, Beyonce öyle her istediğini parfümü kullanamıyor çünkü parfümlere çok fazla alerjisi var.


6) Popeyes'ta ömür boyu yemek kartı var.

Ünlü restoran zinciri Popeyes, Beyonce'nin tavuk sevdasını öğrendikten sonra, O'na ömür boyu sınırsız bedava yemek kartı vermiş.


7) 2017 hamilelik duyurusu Instagram rekoru kırdı.

Altyazısız Instagram gönderisi, Beyoncé'nin ellerini hamile karnına koymuş, çiçekli bir çelenk önünde dizlerinin üzerinde otururken çekilmiş bir fotoğrafını içeriyordu.

Yayımlandıktan sonra sekiz saat içinde 6.3 milyonun üzerinde beğeni toplayarak daha önce şarkıcı Selena Gomez'e ait bir rekoru geride bıraktı. Gerçi ondan sonra Kylie Jenner'da bu rekoru kırdı ama, yine de Beyonce'nin bu kadar kısa sürede bu rekora ulaşması ayrı bir başarı.


0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page