top of page

Doğal Göğüslere Sahip Yıldızlar


Söylediği gibi, güzellik bakanın gözündedir. Bir kişinin çekici bulduğu şey başka bir kişiye çekici gelmeyebilir. Güzellik standartları dünyadaki kültürler arasında değiştiği için bu doğrudur.


Ancak kültürel güzellik standartları farklılık gösterse de, pek çoğu güzel olarak kabul edilmek için bu standarda uymaya zorlanıyor.


Çoğu insan, hem erkekler hem de kadınlar, göğüslere daha fazla takıntılı hale geldi. Ve şaşırtıcı bir şekilde, bunun arkasında bilimsel bir açıklama var:

Evrimci bilim adamlarına göre, özellikle erkekler, gençliğin ve doğurganlığın görsel bir göstergesi olduğu söylenen, biçimli bir arkaya benzediği için kadın göğsüne takılır.


Aşağıda listesini verdiğimiz isimler, birkaç ufak operasyon geçirseler bile doğa göğüslere sahipler. İşte o liste;


Sofia Vergara (95F)

13 yaşından beri iri göğüslere sahip olduğunu söyleyen Sofia, listemizde ilk sırada yer alıyor.


Kim Kardashian (95D)

Birkaç operasyon geçirdiği söylentileri olsa da, Kim bunu kesinlikle reddediyor ve doğal olduğunu söylüyor.



Jennifer Lopez (95C)

Jennifer Lopez, iki çocuk doğurmasına rağmen hala doğal ve güzel göğüslere sahip yıldızlardan biri.



Christina Hendricks (105F)

Mad Men'deki rolüyle tanınırken, Christina Hendricks ekstra büyük göğüsleriyle daha da ünlü olan biri. Doğal görünümlü büyük göğüsleri olan diğer ünlüler gibi, onun da büyütme olduğu söylendi ve "Bir memeyi gören veya dokunan herkes bunların gerçek olduğunu bilir." dedi.


Katy Perry (90D)

Katy Perry'nin duasları kabul oldu! 2014 yılında GQ ile yaptığı bir röportajda, bir keresinde büyük göğüsler için dua ettiğini açıkladı. "Bir gece sırt üstü yattım ve ayaklarıma baktım ve Tanrı'ya dua ettim. 'Tanrım, lütfen göğüslerimi öyle büyük yap ki, yatarken ayaklarımı göremeyeyim'' dedim Duaları kabul olmuş olacak ki, dua ettiğinden fazlasını aldı.


Kate Upton (100DD)

Muhtemelen sektördeki en iyi kum saati kıvrımlarından ve düzgün göğüslerden birine sahip. Ancak göğüsleri için, Kate Upton bir keresinde en sevdiği üstlerini giymesinin daha kolay olması için göğüslerinin daha küçük olmasını dilediğini itiraf etti.


Salma Hayek (100C)

Meksikalı-Amerikalı güzel, bir keresinde bir kiliseye gittiğini itiraf etti ve ekledi: "Ellerimi kutsal suya soktum ve 'Tanrım! lütfen bana biraz göğüs ver' dedim."

Katy Perry gibi, Salma Hayek de istediğini fazlasıyla aldı ve şimdi dünyanın en iyi göğüslerinden birine sahip.


Gigi Hadid (90C)

Tamamen doğallıktan yana olan Gigi, göğüslerine herhangi bir operasyon yapılmasına karşı olduğunu ve zaten ihtiyacı da olmadığını söylüyor. (çok da mütevazi)


Jennifer Love Hewitt (95GG)

1990'larda ve 2000'lerde dünyanın en güzel kadınlarından biri olarak kabul edilen Jennifer Love Hewitt , göğüslerini 5 milyon dolara sigortalattı.

Bir röportajda göğüsleri hakkında "Onları [göğüsleri] her kıyafet için harika bir aksesuar olarak kabul ettim" dedi.


Kelly Brook (100E)

42 yaşındaki mankenin, Instagram'da hayranlarının birçoğu O'nu göğüsleri nedeniyle takip ettiği söyleniyor. Hatta 2019 yılında kendisi, "En Güzel Vücut Hatlarına Sahip Kişi" olarak gösterilmişti.


0 comments
bottom of page