top of page

Nicki Minaj Hakkındaki İlginç Gerçekler



Onika Tanya Maraj, ya da bilinen sahne adı ile Nicki Minaj; Bir zamanlar, müzik endüstrisinin O'nu fark etmesini sağlamak için çok çalışan hevesli bir garsondu. Bu, Nicki Minaj'ın dünyanın en önde gelen kadın rapçisi olmayı başardığının hikayesi. İşte karşınızda Nicki Minaj ile ilgili bazı ilginç gerçekler:


1) Sorunlu bir ailede büyüdü ve zor bir çocukluk geçirdi.

Uyuşturucu bağımlısı babası, gençken tüm mobilyalarını sattı ve hatta annesini öldürmek için evlerini ateşe verdi. Zorlu çocukluk yaşamı, Minaj'a kendinden bir şeyler yapması ve annesi gibi zayıf durumda olan diğer kadınları güçlendirmesi için bir ilham kaynağı oldu.


2) Sadece babası değil, kardeşi de sorunlu!

2017 yılında, Nicki'nin 38 yaşındaki erkek kardeşi Jelani Maraj (fotoğraf: en sağda), 11 yaşındaki üvey kızına yönelik yırtıcı cinsel saldırıdan suçlu bulundu. Konuyla ilgili halka açık bir şekilde konuşmasa da, kardeşi ile artık görüşmediği söyleniyor.


3) Garsonluk işinden sürekli kovuldu.

Minaj hip-hop sahnesine çıkmadan önce, düzenli bir işi vardı. Ancak Red Lobster'da bir müşteriye kaba davrandığı ve kovulduğu için bu iş uzun sürmedi. Bu özel olayda, Minaj müşteriyi restorandan kovaladı ve ona orta parmak çekti. Nitekim Nicki de aynı sebeplerden dolayı, tam 15 işten kovulduğunu itiraf etti. Evet, 15!


4) Yüzünde hiçbir şekilde estetik olmadığını iddia ediyor!

Kusursuz keskin hatları ve sevimli burnu ile hayranlar, yıllardır Minaj'ın birkaç kez bıçak altına yattığını düşünüyorlardı. Burun estetiği veya yüz gerdirme bariz görünse de rapçi, “Yüzümde hiç estetik yok. İnsanlar makyajımı gördüklerinde cildime yaptığım her türlü çılgın şeyi düşünüyorlar ama bu sadece makyaj.” dedi. Yorum sizin.


5) Ama kalça implantlarını asla reddetmiyor.

Nicki, şov dünyasında en çok konuşulan kum saati figürlerinden birine sahip. Pek çok kişi yıldızı onun derisini şekillendirmekle ve meme implantları yaptırmakla suçladı. Yüzünün aksine Minaj, kaçlarına ve göğüslerine implant yaptırdığını kabul ediyor. Nicki insanların onun hakkında yorum yapmasına aldırmıyor – “Umurumda değil. Bilirsin, insanlar kuaförde falan oturup kıçım hakkında konuşuyorlar, sohbet amaçlı. İnsanların yapacağı şey bu. Nicki Minaj hakkında konuştukları sürece iyiyim.”


6) Peluş hayvanlara (oyuncaklara) karşı fetişi var.

Ünlülerin tuhaf alışkanlıkları var ama Nicki tüylü arkadaşlarına olan sevgisiyle bunu bambaşka bir boyuta taşıyor. 2010'da ciddi bir peluş oyuncak koleksiyonuna sahipti ve pembe maymunu Oscar (evet, isimleri bile var) kaybolduğunda 50.000 dolarlık bir ödül teklif etti!


7) Bir Çin dövmesi var.

Nicki'nin kol dövmesinin ne anlama geldiğini öğrenmek için can atıyorsanız, doğru yere geldiniz! Bu dövme, "Tanrı seninle olacak" anlamına geliyor, sanatçının aklına koyduğunu başarmak istediğinde hatırlaması gereken gizli bir mesaj!


8) TIME'ın dünyadaki en etkili 100 kişisinden biri.

2016'da Nicki Minaj, listede yer alan ilk kadın rapçi oldu. Bu onun iş ahlakı, kadınları güçlendirmesi ve dünyadaki diğer birçok genç kadına rol model olma görevi sayesinde oldu.



0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page