top of page

Sophie Dee Hakkında Bilinmeyenler


Sophie Dee ya da gerçek adıyla Kirsty Hill, 17 Ocak 1984 Galler doğumlu, Galli yetişkin film yıldızı. Yetişkin film sektörüne 2005 yılında, 20 yaşındayken girdi ve sektördeki en başarılı isimlerden biri oldu. İşte Sophie Dee hakkında bilinmeyen bazı gerçekler:

1) Kapı kapı dolaşıp pazarlamacılık yaptı.

Özellikle 90'lı yıllarda ülkemizde de çok meşhur olan, kapı kapı dolaşarak ürün pazarlama işini, liseden mezun olduktan sona Sophie'de yapmaya başlamış. Ama bu işten hem para kazanamamış hem de saatlerce çalışarak çok yorulmuş. En sonunda da striptizcilik yapmaya başlamış ve 2005 yılında, Amerika'ya taşınarak yetişkin film sektörüne girmiştir.


2) Hayvansever bir insan ve evinde bir sürü köpeği var.

Sophie, hayvanları çok sevdiğini ve bir porno yıldızı olmasa kesinlikle veteriner hekim olacağını söylüyor. O yüzden kendisinin evinde bir sürü köpekleri ve 2 kedisi ile birlikte yaşıyor.


3) Sophie Dee adı Sophie Dahl'a benzerliğinden geliyor.

Gerçek adı Kirsty Hill olan Sophie, sektöre gireceği zaman isim konusunda karar verirken, arkadaşları tarafından sürekli İngiliz eski manken Sophie Dahl'a benzetilği için bu ismi seçmiş.

4) Normal hayatında onu ve yaptığı işi tanıyanlardan nefret ediyor!

Sophie, normal yaşantısında, dışarıda, uçakta, markette onu görenler ve yaptığı işi bilenlerden nefret ediyor ve onları susturmaya çalışıyormuş. Hatta bu konu hakkında, "Evet, ne var? yaşamak, hayatta kalmak ve para kazanmak için s*k yalıyorum. keşke başka bir işim olsaydı ama ben buyum!" demiştir. kaynak


5) Vücudunda en beğendiği yeri; mavi gözleri.

Sophie'ye röportajlarında "Vücudunda en sevdiğin yer neresi?" diye sorulduğunda hep aynı cevanı veriyor; "Mavi gözlerim, onlar benim şansım" diyor.


6) Kendisi aynı zamanda ana akım filmlerinde de rol aldı.

Sophie'nin yetişkin film sektöründeki başarısından sonra, ana akım filmlerde de rol aldı. Anormal Aktivite, Kingdom gibi filmler bunlardan bazıları.


7) Kendisinin hiç AVN Ödülü yok!

Sophie, sektöre girdiğinden beri AVN Ödülleri'nde birçok dalda aday olmasına rağmen, henüz kazandığı bir ödül yok.


0 comments
bottom of page