top of page

Tuhaf Bağımlılıkları Olan Yıldızlar



Herkesin bir kusuru vardır. Belki kahvedir, belki alkoldür ya da belki Netflix'i çok fazla izliyordur.


Ama bu ünlülerin bağımlılıkları var, ve oldukça tuhaf bağımlılıklar hatta. Havuç suyu ve bronzlaşmadan, göz kalemi ve çevrimiçi oyunlara kadar hangi ünlülerin çok tuhaf bağımlılıkları olduğunu bu yazımızda öğrenin.


Megan Fox:

Belki bu biraz klişe ama yine bu onu daha az bağımlı veya normal biri yapmaz. Megan Fox, ayakkabılara karşı inanılmaz takıntılı ve sürekli pahalı ve bir sürü ayakkabı almaya bağımlı biri. Öyle ki, evinde ayakkabı koyacak yer kalmamış!


Cheryl Cole:

İngiliz şarkıcının bağımlılığı tuhaf olmasa bile, oldukça garip; Cheryl tam bir havuç suyu bağımlısı ve günde en az sekiz bardak içiyor. Evet SEKİZ (8).


Avril Lavigne:

Avril'a baktığınız zaman, aslında bu bağımlılığı çok da şaşırtıcı değil hatta bu, O'nun genel görünümünün bir parçası. Avril, bir göz makyajı bağımlısı. Sabah, akşam, yataktayken, evdeyken, dışarıdayken sürekli göz makyajı yapan birisi.


Lily Allen: Kendisi internete o kadar bağımlıymış ki, tamamen internet ile irtibatını koparmak zorunda kalmış. Hatta son zamanlarda ise, internette kendisi hakkında yapılan kötü yorumları aramakla geçiyormuş. Bir röportajında ise, "İnterneti yıkıcı bir şekilde kullanıyordum ve tamamen kesmek zorunda kaldım" demiştir.


Selena Gomez: O'nun bağımlılığı ise bir içeceğe! Amerika ve Kanada'da oldukça sık tüketilen bir ürün olan "Akçaağaz Şurubu" bağımlısı kendisi. Bu şurup, genelde waffle ve pankek ile birlikte tüketiliyor ama Selena, o kadar çok bağımlısı ki, mısır gevreklerinin, salataların içine de atarak tüketiyor.


Jessica Simpson:

En tuhaf bağımlılığı olanlardan biri karşınızda! Jessica'nın bağımlılığı ise, nikotin sakızı. Gün içerisinde paket paket nikotin sakızı çiğnediğini röportajlarında itiraf etmişti kendisi, hem de hayatında hiç sigara kullanmamış olmasına rağmen.


Mila Kunis:

Mila Kunis bir röportajında, World of Warcraft oyununa bağımlı olduğunu ve bırakması için yardım alması gerektiğini itiraf etti.


Beyonce: O da bir online oyun bağımlılarından. Oturup saatlerce online oyunlar oynayabiliyormuş ve bu konu hakkında ise, anonim olarak bu mecralarda takılabildiği için, eğlenceli olduğunu düşünüyormuş.


Katy Perry:

Dişlerimizi fırçalamanın önemini hepimiz billiyoruz ama Katy bu işi biraz abartmış. Katy, dişlerini fırçalamaya bağımlı olmuş ve hatta günde 7 kez fırçaladığını itiraf etmiştir.


Paris Hilton: Hiç de sürpriz olmayan bir bağımlılık! Paris Hilton, bronzlaşma bağımlısı. Sahilde, kumsalda, caddede, saunada her yerde bronzlaşmaya çalışan ve buna bağımlı olan birisi.


0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page