top of page

Eva Mendes Hakkındaki İlginç Gerçekler


Kısaca Eva Mendes olarak bilinen Eva de la Caridad Mendez, Amerikalı aktris, model ve iş kadınıdır. Oyunculuk kariyeri 1990'ların sonunda, Children of the Corn V: Fields of Terror ve Urban Legends: Final Cut gibi filmlerde bir dizi rolle başladı. İşte bu güzel yıldız hakkında daha önce muhtemelen duymadığınız ilginç gerçekler:


1) Tam bir şans eseri keşfedildi.

Eva Mendes, oyunculuk kariyerine bir ajans sahibinin, Eva'nın fotoğrafını bir arkadaşında görmesi ile başladı. Eva'ya hayran kalan bu kişi, O'na oyunculuk teklifi götürdü ve böylece Eva oyunculuk kariyerine başlamış oldu.


2) Anneliğe odaklanmak için filmlere ara verdi.

Eva'nın uzun zamandır filmlerde oynamadığını fark etmişsinizdir. Çünkü 2014 yılından beri çocuklarına odaklanmak ve onlara güzel örnek olabilmek için hiçbir filmde oynamadı. Tekrar beyaz perdeye dönüşünü merakla bekliyoruz.


3) Kocası olmadan kırmızı halıya çıkmıyor.

En son 2016 Oscar Ödülleri'nde kırmızı halıya çıkan Eva bir röportajında; "Kocam olmadan kırmızı halıya çıkmak istemiyorum ve evde kızlarım ile olmayı tercih ediyorum" demiştir.


4) Kendi giyim markası var.

Eva, moda dünyasının daha önce hiç görmediği bir şey üretmek için NY&C Closet ile işbirliği yaptı. Eva'nın felsefesi kirala, dön, tekrar et! Oldukça ilginç olan bu felsefe ise şu şekilde; aylık olarak Eva'nın tasarladığı kıyafetleri kiralayabiliyorsunuz ve kira sonunda tekrar başka bir kıyafet alabiliyorsunuz ya da belli bir indirim karşılığında da satın alabiliyorsunuz.


5) Şiddet içeren sahnelerde oynamıyor!

Eva şiddet ve özellikle evde şiddet içeren sahnelerde oynamayı reddediyor. Bu konu hakkında ise; "Şiddet içeren sahneleri sevmiyorum çünkü ben sadece şiddet yanlısı biri değilim. Özellikle evdeki şiddetin hiçbir türünü sevmiyorum" demiştir.


0 comments
bottom of page