top of page

Margot Robbie Hakkındaki İlginç Gerçekler



Bazıları onu Wolf of Wall Street'ten Naomi Lapaglia, bazıları da Suicide Squad'dan Harley Quinn olarak tanıyor. Nasıl tanırsanız tanıyım, Margot Robbie'nin Hollywood'un en çok aranan aktrislerinden biri olduğu inkar edilemez. İşte bu sarışın yıldızımız hakkında muhtemelen daha önce duymadığınız, ilginç gerçekler:


1) Bira ve pates kızartmalı 'Margot Diyeti'

Evet kendisi, Margot'unki gibi bir vücut istiyorsanız, tek yapmanız gereken patates kızartması yiyip bira içmek, ardından birkaç havuç atıştırmak diyor. GQ dergisine , 'Çok iyi bir diyetim yok . Birayı, patates kızartmasını, hamburgeri severim ama bikini giymem gerekirse üç gün havuç çubukları yiyorum." şeklinde bir açıklama yaptı.


2) Wolf of Wall Street'i çekerken sarhoş oldu!

Sahnelerden birinde, Robbie'nin tamamen meraklı görünmesi gerekiyordu, özellikle de o bölümde daha önce deneyimi olmadığı için oldukça rahatsız olduğu bir şeydi. Doğal olarak, aşırı derecede gergindi ve ekip üyelerinden biri, sinirlerini yatıştırmak için biraz meyve suyu ikram etme nezaketini gösterdi. Tabi meyve suyunun içinde 3 shot tekila vardı. Robbie, 3 shot tekilanın sinirlerini bastırdığını ve kendine güveninin artırmasına yardımcı olduğunu itiraf ediyor.


3) Buz Hokeyi'nin büyük bir hayranı

Margot Robbie büyürken hep buz hokeyi oynamak istemişti ama Avustralya'nın iklimi buna izin vermedi. Sonuç olarak, onun yerine çim hokeyi ile yetinmek zorunda kaldı. Amerika'ya göç ettikten sonra, sonunda her zaman sevdiği sporun tadını çıkarmayı başardı. Aslında Robbie, sağ kanat olarak oynadığı amatör bir takımda yer alıyor. Aynı zamanda New York Rangers'ın büyük bir hayranıdır.


4) Harley Quinn'den nefret ediyor!

Suicide Squad 2016'nın en çok beklenen filmlerinden biriydi. Hayranlar DC'nin Batman Vs Superman'deki hayal kırıklığını aşmak için Suicide Squad filmde dramdan çok aksiyon görmek istiyordu. Çoğu insan, Margot Robbie'nin Joker'in sağ kolundaki kızı oynamasını gerçekten dört gözle beklerken, Margot bu hanımefendi için çok heyecanlı değil. Harley Quinn, Joker'in kız arkadaşı olmasının yanı sıra, Margot Robbie'nin kişiliğiyle uyuşmadığını söylediği bir psikopattır. Ancak, profesyonel olduğu için karaktere uyum sağlaması gerekiyordu ve görünüşe göre rolü çok iyi başarmış.


5) Ahlaki değerlere çok önem veren biri ve soyunmayı düşünmüyor.

Önemli miktarda para karşılığında Playboy'a soyunması istendi. Ancak Robbie, her şeyi yalnızca sanatsal amaçlarla ortaya koyduğunu ve vücudunu bu tür dergilerin kapağında sergileme ihtiyacı hissetmediğini belirterek teklifi reddetti.


6) Amatör bir dövme sanatçısıdır.

Dövme yapma konusunda çok yetenekli olan Margot, “Skwad” tasarımlarıyla birlikte rol arkadaşı Cara Delevingne ve yönetmen David Ayer'e dövme yaptı.



0 comments
bottom of page